Elmondhathom, hogy azon szerencsés emberek közé tartozom, akik azzal foglalkozhatnak, amit igazán szeretnek. Ezért élvezem a nap minden percét és csak azon dolgozom, hogy Te még szebbnek érezhesd magad. Kanadában és az Egyesült Államokban eltöltött két és fél év során alakult ki bennem az ötlet, amit Budapesten, a szülővárosomban szerettem volna megvalósítani. Sok új kedves emberrel találkoztam és az ismerettségnek köszönhetően, egy olyan csodálatos szépségszalonban (http://www.serenityspakingston.com) dolgozhattam, amit azelőtt elképzelni sem mertem.

Munkám során beleszerettem ebbe a világba és elhatároztam, hogy ez lesz az életem. A hagyományos Spa szolgáltatások mellett,  a Spray Tan, azaz UV mentes testbarnítást és a 3D műszempilla készítést élveztem a legjobban, melynek technikáját professzionális szinten sajátítottam el.

Miután hazatértem külföldről, elhatároztam, hogy megvalósítom az álmaimat és megnyitom a saját kis üzletemet, melyet igyekeztem a kint tapasztalt nyugati szinvonalnak megfelelően kialakítani. Természetesen elérhető árak mellett!

Ha van kedved, gyere és nézz körül nálam! 

Várlak szeretettel! 

Emese